Biff stroganoff med ris av biffrester

OLqD4Uo5I1Qn9Y3nrBG0LfMUd3dwcHnkuaAsVIKBa8M

Hade ett par skivor stekt biff kvar sedan gårdagens middag. Då fick det bli biff stroganoff.

Skar köttet i rätt grova strimlor. Skalade och skar en gul lök, också i strimlor. Stekte löken på medelvärme i smörolja. När löken mjuknat tillsatte jag köttet, kryddade med salt och svartpeppar från kvarn och en klick tomatpuré. Spädde med grädde och ceme fraiche till såsig konsistens. Smakade av med salt och peppar samt lite tomatketchup.

Serverade biff stroganoff med kokt jasminris, tomater och sallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.