Stekt mälargös med skaldjurssås, broccoli, purjolök och räkor.

Det här blev lite ”hittepå” av det som fanns hemma. Det var gösfilé, räkor och hummer-och skaldjursfond från frysen samt potatis, broccoli, purjolök och grädde från färskvarulagret.
Råstekte var för sig i omgångar potatisen, broccolin och purjon i pyttbitar. Ställde på värme i ugnen medan jag reducerade fonden till nästan ingenting, spädde med grädde och lät sjuda innan jag smakade av med champagnevinäger, salt, peppar och en liten sked tomatpuré. Blev gudomligt god sås!
Stekte fiskfilén och lade upp på varma tallrikar tillsammans med potatis och grönsakerna, skalade räkor och lite toppning på broccolin av vit balsamicosirap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.