Kyckling i curry

zVYS8CJabpW4l93r1kWNdFfkLr4nnClz7v2iJT_BHqQ

På begäran av äldsta barnbarnen blev det kycklingfilè i cyrry. Jag visste inte hur de förhöll sig till ärter så jag kamoflerade ärtorna i en timbal med vildris och vanligt ris. Kycklingfilén  i lämpliga gaffelbitar stekta jag lätt i smör och olja tillsammans med ett par mindre gula lökar som jag skurit i bitar. Lät curryn gå med i fräset så smaken skulle utvecklas och lite salt och peppar förstås. Strödde lite vetemjöl över och rörde om och tillsatte sedan mjölk och lite grädde till lagom konsistens. Lät sjuda 10 minuter och smakade av efterhand.

Serverade med ristimbalen och solmogen tomat i skivor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.