Bulgur ”Solsada”

ztQsP_9ThhWnPVxCdpgCJj7UOKSRZDA9vh25LtkHGuM

Ikväll blev det en enkel men god korvrätt med bulgur.

Kokade bulgur med en buljongtärning och i övrigt enligt anvisningarna på förpackningen. Under tiden skar jag en röd lök i grova tärningar och bröt en röd spetspaprika i bitar som jag sedan stekte i smörolja. Slantade tre Solsada (korv från Carlströms med soltorkade tomater och fetaost i) som fick steka med löken och paprikan en stund.

När bulguren var klar hällde jag över i korvpannan och blandade runt.

Serverade med ett par tomatklyftor och en kall sås gjord på två msk creme fraische och ungefär lika mycket mango chutney. Toppade med lite finskuren gräslök. Blev en trevlig smakbrytning med mango chutney-såsen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.