Säsong och närproducerat!

Jag vill slå ett slag för råvaror inklusive frukt och grönsaker i säsong. Aldrig är dessa så bra som när skördesäsongen är som intensivast samtidigt som priset är lägst. Det kanske inte är nödvändigt att äta exempelvis tomater från Kanarieöarna under vintern utan det smakar allra bäst med tomater som fått mognat nära oss, dvs under sommaren. Då kan vi ta igen suget och frossa i tomater!

 

2 Comments

  • Monika Hansson
    9 mars, 2013 - 10:59 | Permalink

    Hej Hasse!
    Kul att du gör en matsida med närproducerat! Tack, kommer att göra
    isterband med dijonstuvad potatis i helgen, lät gott o Carlströms isterband ligger redan i frysen.
    hälsningar Monika H

    • admin
      9 mars, 2013 - 02:54 | Permalink

      Tack för din återkoppling! Javisst känns det bra med närprocerat så långt det nu går. Känns ju extra bra nu när man ser hur stordriftens kostnadsjakt gång efter annan avslöjas i medvetet fusk och slarv.
      Hasse J

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *