Stekt gösfilé utan omsvep!

Tog fram gösfilé och förvällda vaxbönor från frysen på förmiddagen och tinade, först i rumstemperatur och sedan i kylen, tills det var dags att laga till. Inga märkvärdiga behandlingar utan jag smörstekta vaxbönorna och höll på värme i ugnen medan potatisen kokade och purén blev färdiggjord med creme fraîche, en klick bregott, finhackad persilja, salt och nymalen vitpeppar. Stekte sedan ett par tjocka citronskivor innan fisken, som jag först saltat och pepprat, fick åka ned i pannan.

Serverade den stekta gösen på vaxbönorna med en klick potatispuré vid sidan. Toppade med machesallad, små tomathalvor, lite rökt majonnäs och den stekta citronskivan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.