Kycklinglår med bulgur, pak choy och färskost

Kycklinglår  Kycklinglår

Ni minns den hela kycklingen som jag delade upp i olika styckningsdelar för någon vecka sedan. Hade delat låren i leden och fick därmed två delar av varje lår. Skar runt benet och tryckte ned köttet en bit och lindade lite folie runt det frilagda benet på varje bit. Kryddade med min hemgjorda kryddblandning för grillning eller ugnsstekning. Salt, peppar, paprikapulver, någon örtkrydda och lite sting med cayennepeppar. Ugnsstekte lårbitarna så de blev riktigt genomstekta.

Kokade bulgur enligt anvisningar på förpackningen. Använde den sista decilitern av kycklingfonden tillsammans med vatten som kokvätska. Stoppade i ett delat huvud av pak choi sallad i bulgurkoket efter en stund och lät det bli varmt.

Serverade de grillade/ugnsstekta kycklinglårbitarna med bulgaren och den förvällda pac choy salladen med en sked färskost med vitlök och örtkryddor och några tomatklyftor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.