LarsAgne – currykryddad lasagne på kycklingfärs

Currykryddad lasagne

Vet inte om man kan säga lasagne om den här rätten, får väl ha arbetsnamnet LarsAgne så länge!

Fräste kycklingfärs och lök i smörolja, tillsatte en försvarlig mängd curry, salt och svartpeppar från kvarn. Mosade sönder färsen så gott det gick och tillsatte vetemjöl och spädde med mjölk så det blev en rejäl sats. Smakade av med ytterligare curry, salt och peppar – vill ju att det ska smaka lite, lasagne kan annars bli rätt ”mesig”. Hade också ett par ostrester som jag rev ner i färssåsen.

Varvade färssåsen med lasagneplattorna (färska) i en smord form, sås underst och överst. Rev ett par dl prästost över innan jag gräddade i 225 graders ugn i ca 25 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.