Fläskrulader med ugnsbakade rotfrukter.

En gammal goding, fläskrulader av skinkschnitzel fyllda med äpple och färsk ingefära. Bultade ut skinkskivorna lite och kryddade med salt och nymalen svartpeppar på båda sidor. Lade en bit äpple och ingefära på varje skiva, rullade ihop och fästa med tandpetare. Vände ruladerna i mjöl och stekte i smörolja, tillsatte vatten och en buljongtärning och lät sjuda under lock tills ruladerna kändes möra. Lyfte upp ruladerna och silade skin. Gjorde en sås med botteredning och den silade skyn, smakade av med lite grädde, soja och en skvätt balsamico. Skar ruladerna i halvor och serverade med såsen, sallad och ugnsbakade rotfrukter och potatis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.