Secreto Iberico med wokad vitkål, hyvlade morotsslantar och spenat med mangoklyftor.

Låter lite komplicerat men är faktiskt väldens lättaste och snabbaste kanske. Stekte i olja och smör ett par bitar av slaktarens hemlighet, dvs Secreto Iberico, kryddade med salt och örter och lade över i foliepaket när de kändes genomstekta. Wokade strimlor av vitkål och tunnhyvlade slantar av morötter i samma panna som jag stekt köttet i. Tillsatte färsk spenat och kryddade med salt och nymalen svartpeppar.

Serverade secreton uppskuren på de wokade grönsakerna och skivor av den skalade mangon. Glömde dock bort att riva rostade macadaminötter över grönsakerna, men så kan det bli ibland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.