Färsröra – en räddare i nöden!

ecFvjdiWbp5hDLzZVM_aoVDMKq85tvA8vng1UECsedg

Av köttfärs kan man lätt fixa till en god lunch och varför inte ladda på med dubbel sats så blir det ett par lunchlådor också. Jag fräste nötfärs med en gul lök, en röd spetspaprika och ett par vitlöksklyftor, allt skuret i mindre bitar och vitlöken finskuren förstås. Sedan tillsatte jag en liten sked Sambal Oelek, en skvätt HP-sås och lite röd balsamvinäger. Smakade av med salt och svartpeppar från kvarnen och lätt fräsa så allt blev färdigt. Då tillsatte jag en burk konserverade Kidneybönor som jag först sköljt i vatten som sedan fick gå med i pannan tills de blev varma. Serverade röran i all enkelhet med en klick cereme fraiche och ett äpple skuret i fina skivor. Lite bladpersilja förgyller anrättningen som ackompanjerades av ett glas mineralvatten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.