En gammal favorit, små pannbiffar med lök är aldrig fel, den här gången tillsammans med stekt potatis och lite rester av gräddkokta vita sparrisar.
Saltade i färsen och rörde om ordentligt och ställde tillbaka i kylskåpet redan på förmiddagen. Lade samtidigt lite dagsgammalt bröd i mjölk som också fick stå i kylen och mjukna under eftermiddagen. Till kvällen blandade sedan färsen med brödet i mjölken, ett ägg, lite mera salt och nymald svartpeppar. Skalade och skar en gul lök i strimlor, stekte i smörolja och kryddade med salt och en nypa socker. Hällde över den hastigt stekta löken i en skål och stekte sedan färsbiffar i storlek mellan köttbullar och pannbiffar. Lät de steka i omgångar och lade slutligen alla biffar runt kanten på pannan och hällde över löken i mitten, slog på lite vatten och smakade av med salt och lite peppar.
Serverade färsbiffarna med löken, skyn, stekt potatis, uppvärmda gräddkokta sparrisbitar och ett par tomatklyftor. En favorit!