Nu är det bara att frossa i allt grönt och gott som formligen sprutar ur jorden!
Bakade torsken, som jag först saltat och skurit i portionsbitar, i smord form med en smörklick över varje bit och med en färsk rödlök i klyftor och det gröna på löken i bitar. Jag bakade i 155 graders ugn tills torskbitarna blev klara och mot slutet lade jag i en tomat skuren i bitar så de bara blev varma.
Serverade torsken med löken, tomaterna och smörskyn från formen. I den nykokta potatisen skar jag ner några mangoldblad och vände runt med olivolja och lite flingsalt som sedan lades upp på tallrikarna. Till det en remouladsås som jag gjorde för någon vecka sedan då jag mixade syltad majrova (går med vilken syrad eller syltad grönsak eller rotfrukt som helst) och en bit saltgurka och blandade med crème fraîche, majonnäs, lite salt och currypulver. Dekorerade till slut med både persilja och gräslök!