Jag hade torskfilé i frysen från tidigare fyndköp! Bra att ha på lut och jag tycker inte att den frysta fisken ändrar slutresultatet särskilt mycket i jämförelse med färsk.
Jag började med stingsåsen så den fick stå och dra in smakerna ordentligt. Blandade en tsk Colmans senapspulver med lite vatten, tillsatte creme fraische och lite majonäs och en skvätt flytande honung. Rörde om och smakade av. Det är senapspulvret som ger stinget i såsen så där kan man modelera efter tycke och smak. Sist blandade jag i hackad gurka, jag hade snabbsaltat några Västeråsgurkor, passade utmärkt att hacka i. Annars går den bra med färsk gurka som man saltar lite på innan man blandar ner. Låt sen stå i kylen en stund och ta till sig smaken.
Fisken saltades och pepprades, sedan panerade jag i tre steg, vetemjöl, uppvispat ägg och ströbröd med lite salt i. Stekte på medelvärme i smörolja.
Serverade den nystekta fisken med kokt potatis, ett par tomatklyftor, citron och stingsåsen i en liten skål på tallriken.