Rårakor med kräftröra och räkor

Råraka, kräftsallad och räkor

Återigen en liten rätt när man inte är sugen på så kraftig mat.

Lät räkor från lag rinna av, lade i hög på tallrikar. Kräftröra från burk, ett par tomatklyftor och en klick aioli och limeklyfta.

Rev sedan två potatisar på den grova sidan på rivjärnet í en skål, blandade i lite salt och vitpeppar från kvarn. Kramade ur vätskan ur potatisrivet och gjorde två bollar av rivet som sedan fick gå ner i en smörad och rätt varm stekpanna. Tryckte ut bollarna till plättar som sedan fick steka knaprika på båda sidor.

Serverade de nystekta rårakorna på de färdiga tallrikarna med räkor och kräftsallad mm. Dekorerade med lite dill på räkorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.