Gösfilé med morotsrosor, sparris och kokt potatis

Ganska enkelt med rena smaker. Ugnsbakad gösfilé med morotsrosor, sparris, kokt potatis citronmajonnäs. Gjorde såhär;
Saltade och pepprade gösfiléerna, duttade på olivolja och lade över på silikonmatta på ugnsplåt.
Skalade och hyvlade en morot med mandolin. Lade morotsremsorna i det kokande potatisvattnet så de fick förvällas några minuter. Tog ur dem ur koket och kylde av i isvatten. Lät rinna av och gned in med olivolja. Snurrade ihop till rullar och ställde på silikonmattan intill gösfiléerna. Lade sen den gröna sparrisen på mattan och rev lite parmesanost på morotsrosorna och sparrisen. Körde på ”minigrill” i övre delen av ugnen på 230 grader tills fisken var lagom genomstekt. Serverade med den kokta potatisen och lite citronmajonnäs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.