Potatis- och fönkålsbakelse (puck), stekt gösfilé och brynt dillsmör

Hittade inspiration till en trevlig och god potatisbakelse på nätet. Kokade och stompade potatis, förvällde ett finskuret fänkålshuvud, hällde av och tillsatte i den stampade potatisen. Knäckte i ett ägg, rörde om ordentligt och smakade av med salt och peppar. Packade stompen ordentligt i portionsstor stansring på skärbrädan. Lyfte ringen och flyttade över bakelserna försiktigt till stekpannan med smörolja och stekte sedan puckarna på båda sidor. Vänd dem försiktigt så vi de inte går sönder.

Serverade potatispuckarna med nystekt gösfilé och brynt dillsmör och lite sallad vid sidan. Naturligtvis ska det vara en citronklyfta till, glömde det den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.