Ugnsbakade kamben med asiatiskt touch!

Kryddade kamben med salt, lite kryddblandning och hoisinsås, lindade in i folie och körde ett par timmar i 125 graders ugn. Lät svalna och öppnade sedan foliepaketet och drog försiktigt ur alla ben. Såhär långt går det alldeles utmärkt att förbereda dagen innan. Förvara bara köttet i kylen tills det är dags att ”skrämma upp” det med grilläge i ugnen och med ett par skedar hoisinsås över och rostade sesamfrön.
Wokade strimlor av morot, purjolök och röd spetspaprika samt en krossad vitlöksklyfta i het panna med olja. Tillsatte soja och fisksås innan jag vände ner nudlar kokta enligt anvisningar på förpackningen. Serverade det wokade med de benfria och griljerade kambenen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.