Fläskfärsbiffar med ”sjömanspotatis”.

Kryddade upp färsen med örtsalt och blandade i hackad persilja, ägg och en liten skvätt grädde. Skivade potatis och gul lök på mandolin. Fräste lök och potatis i smörolja, pudrade över en sked grönsaksbuljongpulver och lite extra salt och peppar. Lät fräsa lite mera innan jag tillsatte en halv flaska öl, en IPA som blev kvar efter gårdagens bastubad. Lät sjuda under lock medan jag stekte färsbiffarna. Serverade biffarna på ”sjömanspotatisen” med saltgurka, sallad, tomat och en senapskräm som jag blandat ihop av créme fraîches, majonnäs, fransk osötad senap och slutligen lite söt senap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.