Crossover Ribs

Hade ett pkt kamben som jag gned in med en blandning av salt, nymalen svartpeppar, lökpulver, vitlökspulver och paprikapulver. Slog in i folie och lade på ugnsplåt i 135 graders ugn i ca 2,5 timma. Tog ut ur ugnen och lät svalna en halvtimma ungefär. Drog försiktigt ur benen från köttet och penslade sedan köttet med en blandning av sirap och soja. Strödde sesamfrön över och körde på grilläge i ugnen till de blivit varma och fått lite färg. Serverade köttet på ett lite lyxigare ris där jag tillsatt gurkmeja, frysta gröna ärtor och ett uppvispat ägg. Till det också några tomatskivor som fick gå med i ugnen under grillningen med olivolja, flingsalt och färsk timjan över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.