Chili på rester av oxsvans

Det här blev en het lunchrätt av resterna från den bräserade oxsvansen. Hade redan plockat av köttet från resterna av de bräserade oxsvansbitarna medan de var ljumna, går ju mycket lättare då än om de är kylskåpskalla. Hällde helt enkelt ner köttresterna tillsammans med en burk avrunna och sköljda kikärtor i en kastrull, går ju bra med vilka bönor som helst. Tillsatte chilistyrka efter behag och smakade av och lät sjuda en stund så smakerna fick gå ihop. Serverade med färsk gurka och tomat. Det här kan man givetvis göra på vilket restkött som helst som har kokats länge så det nästan kokat sönder. Lätt och gott till både lunch och middag, gärna med ett gott bröd till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.