Stekt fläskkotlett med bön- och grönsakspanna

En riktigt god och trevlig ”mittiveckanmiddag”. I en panna stekte jag kotletterna i smörolja och kryddade med salt och svartpeppar från kvarn. I den andra pannan stekte jag morötter i cm-tjocka slantar, purjolök och broccolistjälkar i skivor, tillsatte lite buljong och lät det sjuda lätt under lite folie, tillsatte därefter broccolibuketter, en förpackning sköljda och avrunna blandade bönor samt en tomat i bitar och lät allt bli ordentligt varmt.

Lade upp bön- och grönsaksblandningen på tallrikar med den lilla skyn som var kvar i pannan och de nystekta fläskkotletterna och sedan en sked Ajvar relish  vid sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.