Pasta med räkor i citronsås.

Idag inspirerades jag av ett middagstips i dagen lokaltidning VLT. Hade redan bestämt att jag skulle göra pasta md räkor. Sen såg jag tipset om citronsåsen så varför inte!
Fräste lite finhackad schalottenlök i en kastrull, Tillsatte fiskbuljong, vatten och grädde, smakade av med timjan, citroncest och saften av en halv citron. Redde av med 1 tsk majsenastärkelse utrört i vatten så det blev lite konsistens på såsen. Innan serveringen tillsatte jag handskalade räkor från en burk från Kosterfiskarn som först hade runnit av i ett durkslag. Lät räkorna bli genomvarma och serverade med nykokt spagetti (går ju bra med vilken god pasta som helst).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.