Jag hade benfria gösfiléer som jag delade på längden, putsade till så de gick bra att göra en rulle med. Ställde ned gösrullarna, med den jämna snittsidan nedåt, i en smord ugnsform så att de stod tätt intill varandra och på så sätt hindrades från att rulla upp sig. Saltade och pepprade med nymalen vitpeppar över rulladerna. Finhackade fiskköttet som jag hade putsat bort från de delade filéerna och blandade med något gott, jag hade Philadelfia paprikaost men hade egentligen tänkt mig finhackade kräftstjärtar eller räkor som jag inte hade hemma! Kryddade fisk- och oströran med lite salt och peppar och fyllde sedan hålrummet i mitten på rulladerna med smeten. Lade en klick smör över och körde i ugnen på ca 160 grader under folie tills fisken blev lagom kokt.
Under tiden gjorde jag en fisksås med bottenredning, fiskbuljong och grädde som jag sedan rundade av med någon sked löjrom strax innan serveringen. Skar klyftor av ett isbergssalladshuvud som jag stekte hastigt i het stekpanna med olja och lite flingsalt.
Serverade rulladerna med såsen över, den hastigt rostade isbergssalladen och en dillkvist på toppen!