”Uppskrämda” färsbiffar med sås och stekt potatis med morotsstrimlor

"Uppskrämda" färsbiffar

Jag hade färdiga färsbiffar i frysen som jag tog fram och tinade igår. Dessa nygamla färsbiffar fick sällskap av kokta potatisar från kylen.

Värmde färsbiffarna i en teflonkastrull, tillsatte lite grädde och vatten, smakade av med ett par skedar Mango Chutney, salt och svartpeppar från kvarn. Stekte potatisen i rapsolja, saltade och strödde en nypa socker över.  Finstrimlade en morot som fick åka med i stekpannan någon minut innan serveringen.

Serverade färsbiffarna med såsen, den stekta potatisen och morötterna och några små körsbärstomater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.