Javisst kan man äta stekfläsk en lördagskväll. Planerade för det redan igår. Hade ett pkt Scans rimmat och skivat stekfläsk, skar skivorna på mitten, vred några varv med svartpepparkvarnen över och lade en torkad aprikos på varje fläskskiva och en nypa färsk timjan också. Rullade ihop och fäste med en trästicka. Brynte i smörolja i stekpanna och lade sedan över i ugnsform. Fräste en grovhackad gul lök i pannan, slog på en skvätt vatten och kryddade med salt och nymalen svartpeppar. Hällde över i ugnsformen och ställde i den sedan i 135 graders ugn i ca 1 timma eller tills fläsket är mört och genomstekt. Tog ur trästickorna ur fläskbitarna och ställde att svalna.
När det var dags för middag ikväll lade jag över ruladerna i en kastrull och värmde med en skvätt grädde och lite crème fraische.
Serverade ruladerna med såsen, kokta delikatesspotatisar som jag slungat i i smörolja och persilade. Hade också tunnskivad fänkål och morot som fått ligga i dressing någon timma först som tillbehör.