Gjorde egen korv härom dagen, sportlovsprojekt med äldsta barnbarnen Konrad o David. Hade köpt Kristoffer Franzéns bok om Korv på bokrean och ville testa direkt!
Valde att göra färskkorven Nurnberger Rostbratwurstl i onsdags. De har nu legat i kylen och tagit till sig alla smaker och är lagom för stekning.
Stekte korven i stekpanna på spisen på medelvärme och vred sedan ner så den fick bli färdig rakt igenom. De tog ca 25-30 minuter sammanlagt. Under tiden kokade jag tärningar av potatis som jag strax innan serveringen vände ner i en dressing som jag gjort av rapsolja, fransk senap, flytande honung, salt, saften av en halv citron, svartpeppar från kvarn, färsk oregano, inlagd rödlök och ärtskott.
Serverade den stekta korven skuren i bitar med den varma potatissalladen och ett glas gott rödvin! Kanongott, nog den godaste korven jag varit med att göra hemma!