Shepherds pie

Shepherds Pie på traditionellt vis, tror jag! Blandade lammfärs med ett ägg, worcestershiresås, soja, hackad lök, salt och svartpeppar från kvarn. Smorde en ugnsform med rapsolja i botten, plattade ut färsröran i botten på formen och körde i 225 graders ugn i ca 15-20 minuter. Tog ut formen och ställde att vila. Bredde sist ut HP-sås på färsen. Gjorde en potatispuré som jag blandade ut med – förutom smör, gräddmjölk, salt och nymalen vitpeppar – grovriven prästost och en äggula. Bredde ut purén i färsformen, strödde lite riven prästost över och gräddade i mitten av ugnen, fortfarande 225 grader i ca 20-25 minuter tills moset får en gyllenbrun färg.
Serverade med lite fräsch sallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.