Färsjärpar med kokta betor, morötter, potatis, broccoli och kall yoghurtsås.

Hade älgfärs som jag blandade med fläskfärs, stekt hackad lök, salt, peppar, vitlökspulver och hackad färsk rosmarin. Spädde också med lite ströbröd uppblandat med bubbelvatten. Lät färsblandningen stå i kylen över dagen. Gjorde järpar som sedan fick steka runtom och gå färdiga i stekpannan på lite lägre värme. Gjorde en sås av yoghurt, majonnäs, crème fraiche, en pressad vitlöksklyfta, salt och nymalen svartpeppar och en skvätt sweet chilisås.

Serverade järparna på klyftor/bitar av polkabeta, gulbeta, morot och broccoli. Ett par inlagda peperoni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.