Korvmix med coleslaw, potatis och äppelskivor

IMG_2412

Igår fick korvtarmen lite till livs. Hade två sorters korvar, en rökt och lite syrlig korv av fläskkött och en färskkorv med blandad gör och fläsk, båda hemgjorda.Korvarna åkte in i smord ugnsform i 200 graders varmluftsugn i ca 25 minuter, de färdigköpta korvarna tog jag ut 10 minuter före de färska.

Gjorde en coleslaw av finhyvlad spetskål och strimlad ruccolasallad som jag blandade med lite röra av majonnäs, creme fraîche, fransk senap, salt och nymalen svartpeppar.

Serverade korvarna med coleslaw, nykokt potatis och tunnhyvlade skivor av Ingrid-Marie äpplen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.