Rester av stekt piggvarsfilé på tunnnbröd – snabblunch!

Rester av piggvarsfilé Tunnbröd i stekpanna

Nu kom resterna av den stekta piggvarsfilén från igår väl till pass, också rester av tartarsåsen som gav det hela lite extra fart.

Lite överkurs kan man väl säga att egenbakade tunnbröd är, men vad hittar man på en regnig förmiddag? Hittade ett recept som jag använde mig av och det blev jättebra, tunna och fina! Här hittar du receptet ifall du inte vet vad du ska göra av ett par timmar när det regnar. Länk

Värmde de redan färdigstekta fiskfiléerna i ugnen. Lade den uppvärmde fiskfilén på tunnbrödet, kompletterade med några tomatskivor, gurkbitar och en klick av tartarsåsen. Vek ihop och åt med fingrarna med en kall öl till! Kära hustrun valde att äta med bestick  och det gick bra det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.