Varmrökt regnbågslax med potatis, broccoli och remoulade.

fullsizeoutput_1f7a

Började med en något annorlunda remoulad. Löste lite Colmans senapspulver i några droppar vatten, tillsatte honung, salt, svartpeppar från kvarn, en sked vardera av majonnäs och creme fraîche. Hade sedan finhackat rödkål och inlagd squash som jag blandade ned i senapsröran och ställde sedan att dra i kylen.

Skinnade av och plockade isär den varmrökta fisken och försökte få den så benfri som möjligt. Lade i ugnsform och lät den bli ljummen under folie i 80 graders ugn. Kokade potatis och broccoli.

Serverade fisken på potatisen och broccolin med ett par klickar remoulad vid sidan, toppade med lite bladpersilja.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.