Ni kanske kommer ihåg att jag gjorde en köttgryta på högrev häromdagen. Trots att det, utöver middagen, räckte till två lunchlådor var det lite gryta kvar. Ville inte ha samma gryta igen så nu var det en utmaning att inte slänga mat.
Tog ur köttbitarna ur grytan som var kvar och lade på skärbrädan och skar i mindre bitar. Tog fram en påse frysta wookgrönsaker som jag fräste i sesamolja, saltade och pepprade lite och lade över på en tallrik. Sedan fräste jag köttgrytebitarna med vidhängande sås, tillsatte en paparazzikorv (Carlströms) i skivor, lite oystersås, sambal oelek och en liten skvätt japansk soja. Biffgrytan fick koka ihop en del och sist tillsatte jag de wookade grönsakerna.
Serverade biffgrytan med en timbal av kokt jasminris med lite cajennpeppar på samt sallad. Smakade så bra att det blev en flaska italiensk vin till, är ju lillördag!