Kycklingbröst med färsk potatis och gurksallad

hwKvzgqYDjjVilwS-TQhIt9j3uqwkWokWLler84xdbs

Har varit på resande fot och kom hem på förmiddagen idag. Tog fram ett färdiglagat kycklingbröst från frysen.

Kycklingbröstet var från en stor kyckling från Hagby Gård som jag hade gjort iordning tidigare och fryst in. Tinade och värme kycklingbröstet försiktigt i en kastrull.

Serverade med färskpotatis (ingen höjdarpotatis faktiskt, de första som kommer brukar alltid vara lite vattniga tycker jag) grönsallad och tomat och en gurksallad som jag gjorde med finskren gurka, Philadelfiaost med sweetchilismak och en sked creme fraische och en nypa salt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.