Pasta, spenat/mangold och korv

Paolos Pasta Paccheri Pasta, spenat och frukostkorv

Bra korv är bra mat. Här har jag stekt små slantar av Carlströms närproducerade frukostkorvar.

Kokade Paolos Pasta Paccheri i 5 minuter. Förvällde grovskuren mangold, mycket av det just nu eftersom jag har det i kökslandet. Går lika bra med spenat, färsk eller fryst. Fräste den förvällda grönskan i smörolja och pudrade över lite vetemjöl, spädde med lite buljong och en skvätt grädde, smakade av med salt, peppar och lite riven muskotnöt samt en liten skvätt syra (vinäger/vitt vin/pressad citron). Tillsatte också lite riven ost och därefter rörde jag ner den nykokta pastan i stuvningen.

Serverade pastan och mangolden tillsammans med de stekta korvslantarna och ett par goda tomatklyftor, en alldeles utmärkt kvällsmat en vacker måndagskväll i juli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.