Snurra av rödtunga med kräftstjärtar och gräddkokt spetskål.

Kryddade file av rödtunga med salt och peppar. Delade varje file på längden, blandade kräftstjärtar med créme fraiche som jag klickade på varje fiskfilébit och snurrade till rullader och ställde på högkant. Stekte snurrorna lätt, slog sedan vitt vin i pannan och lade över folie och lät sjuda på medelvärme tills fisken blev genomkokt i vinångan. Hade rester av rostad spetskål som jag fräste på lite i smörolja, tillsatte vetemjöl och rörde om, därefter grädde och vitt vin samt smakade av sältan med spad från kraftstjärna. Serverade fisksnurrorna på den gräddkokta kålen med tomater, kräftstjärtar och fänkålsdill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.