Risotto med Karl Johan och sprödstekt gösfilé

Det blev en särdeles lyckad risotto, krämig med fin smak av stekt Karl Johan och krondillsbuljong. Återigen en djupdykning i frysen där jag hittade buljongen, svampen och så fina fisken förstås. Tror att hemligheten med en riktigt lyckad risotto ändå ligger i en försvarlig mängd smör och riven parmesan. Skar fiskfilén i portionsbitar, saltade och vred ett par varv med vitpepparkvarnen över, vände i mjöl, doppade i en blandning av uppvispat ägg med fransk senap och vände slutligen i Panko och stekte i smörolja på medelvärme. Serverade risotton med den sprödstekta fisken, lite salladsmix och tunnhyvlad morot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.