Sjömansbiff med benfria kycklinglår.

Med en öppnad öl i kylen och ett paket kycklinglårfilé kom jag på tanken att göra en sjömansbiff med kycklingen. Skivade potatis och gul lök tunt på mandolin, fräste i smörolja och kryddade med salt och nymalen svartpeppar. Hällde över det stekta på ett fat och skar kycklingbitarna i mindre och lite tunnare bitar, stekte i smörolja och kryddade på samma sätt som potatisen. Hällde tillbaka potatisen i pannan och fördelade kycklingbitarna och potatisen jämt i pannan. Hällde på öl så det knappt täckte, lade på lock och lät sjuda ca 15-20 minuter.

Serverade med inlagd gurka, tomater och lite persilja på toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.