Majskycklingbröst med potatispuré och gratinerad hjärtsallad

Jag kryddade majskycklingsbrösten utan skinn och ben med salt och svartpeppar. Lade i en liten trång ugnsform med lagerblad och ett par svarta vitlöksklyftor. Hällde på rapsolja så det täckte köttet och konfiterade i 100 graders ugn ca 3,5 timme.

Gjorde iordning en annan ugnsform med halvor av hjärtsallad samt halverade körsbärstomater. Ringlade olivolja och honung över hjärtsalladen och strödde sedan flingsalt på allt. Brände av på grilläge i ugnen tills hjärtsalladen fick färg.

Serverade de konfiterade majskycklingbrösten (som jag penslade lite majonnäs över och brände på med gasolbrännare) med potatispuré, den gratinerade salladen och tomaterna med lite färsk timjan på toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.