Spröda kycklinglårbitar med Romansallad med dipp.

Fingerkäk ikväll som jag gjorde av benfria kycklinglår. Strimlade låren i fingertjocka remsor så gott det gick. Kryddade med en blandning av paprikapulver, salt, peppar och vitlökspulver. Vände sedan i mjöl, därefter i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med lite salt. Lade över på ugnsplåt med bakplåtspapper och körde i 200 graders varmluftsugn, tog ut ur ugnen efter ca 15 minuter och vände alla bitar och körde sedan en stund till så bitarna blev spröda och färdigbakade.

Serverade med romansalladsblad som man sedan lade den krispiga kycklingen i och dippade i sweet chili sauce.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.