Ramslöksfyllt majskycklingbröst med dragonstuvad potatis.

Kyckling och dragon passar ju bra tillsammans, det vet jag sedan tidigare då jag brukar göra dragonsås som jag serverar med kycklingkött i olika former. Den här gången fick dragonen plats i en stuvad potatis. Skar upp ett snitt i kycklingbrösten, saltade och pepprade runt om och lade en bukett färsk ramslök där jag snittat i varje bröst, vek ihop och band om med steksnöre och stekte sedan brösten så de fick färg runtom på medelvärme sedan vred jag ner värmen och lade på lock på pannan för att bräsera färdigt.

Serverade kycklingbrösten uppskurna i skivor på den dragonstuvade potatisen med strimlad vitkål och små halverade tomater till som också fått lite balsamicosirap på toppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *