Asiatisk kycklingwok med nudlar och kimchi

Har provat att göra Kimchi igen, den här gången med lite mindre chilikrydda i, blev riktigt bra. Vill ni prova på finns det gott om recept på nätet. Wokade grönsaker i strimlor/bitar av sånt jag hade hemma, morötter, blomkål, rödlök och rättika. Hällde över i en bunke och wokade därefter strimlat kycklinglår som hade legat i en god marinad med soja bl.a. i någon timme. När kycklingstrimlorna var genomstekta tillsatte jag grönsakerna och kokta nudlar. Hade kokat en buljong av vatten och misopasta som jag avslutningsvis hällde i lite av och rörde om ordentligt.

Serverade på djup tallrik med några gröna blad i botten, kimchi och rostade sesamfrön på toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.