Confiterade pingvinklubbor, potatispuré med äpple och smörstekt brysselkål

Nu åkte de sista confiterade pingvinklubborna*) fram från frysen som jag ”skrämde upp” i ugnen med lite sirap och worcestershiresås på. Gjorde en potatispuré med tillägg av ett skalat och tärnat äpple som fick åka ned i potatisvattnet den sista kokminuten. Mosade sedan och tillsatte salt, nymalen vitpeppar, en klick Bregott och uppvärmd gräddmjölk.

Serverade den uppstekta pingvinklubban med purén, smörstekt brysselkål och några tunnhyvlade äppelskivor samt en skivad tomat.

*) Pingvinklubba kan du beställa från Carlströms i Västerås och du kan läsa mera om styckningsdetaljen här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.