Bosarpskycklingbröst med paprikasås, sparris och kokt potatis.

Måndagskväll och kyckling, jo det funkar det också. Hade en fin bröstfilé med skinn som jag kryddade med salt och nymalen svartpeppar, stekte i smörolja i varm panna. Lade sedan över i ugnsform och stekte färdigt i 160 graders ugn. När kycklingen var i ugnen stekte jag finskuren röd spetspaprika i pannan som jag tidigare stekt kycklingbröstet i. Pudrade över lite vetemjöl, spädde med grädde och vatten från potatiskoket, smakade av med salt, en skvätt vit balsamvinäger och en nypa torkad dragon. När potatisen kokat färdigt hällde jag av vattnet och lade sparrisen i kastrullen, på med locket och där den fick bli varm av ångan från potatisen.

Serverade kycklingen uppskuren i skivor med såsen, sparrisen, kokt potatis och några tomatskivor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.