Fyllda dubbelpanerade kycklinglårfiléer med potatis- och svartkålsgratäng samt plommonchutney.

Bankade ut kycklinglårfiléer mellan plastfolie med en kastrull. Saltade och pepprade på de utbockade bitarna. Lade en skiva prästost och en halv baconskiva på varannan bit och lade ihop med de resterande bitarna. Vände i mjöl, doppade i uppvispat ägg med lite senap i och vände sedan i en blandning av panko och vanligt ströbröd. Stekte på båda sidor till bra yta och färg, lade över i ugnsform och ställde att baka färdigt i ugnen.

Serverade de stekta lårfiléerna med en potatisgratäng som jag blandat med riven svartkål toppad med riven parmesanost och sedan en sked plommonchutney och ett par miniplommontomater vid sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.