Quesadillas med raklettost och grönsaker samt ugnsbakade kycklinglår

IMG_1710

Lite enkelt fredagsgott istället för tacos. Hade mjukt tunnbröd som jag lade i torr stekpanna på medelvärme. Spred ut  stavar av raklettost (funkar säkert bra med vilken ost som helst) och fryste ärtor-/paprika-/majsblandning på brödet lade på ett bröd ovanpå och tryckte på lite med handen ovanpå. När osten började smälta vände jag brödet och stekte på andra sidan och tog sen upp på skärbräde och skar i ”tårtbitar”.

Hade marinerat kycklinglår med ben i en blandning av stark tomat- och chilipasta, sesamolja, Kikkoman soja, worcestershiresås, sesamfrön och lite filmjölk. Tog upp ur marinaden och stekte i ugnsform i 190 graders varmluft till lårbitarna var genomstekta, tog ca 30 minuter.

Serverade quesadillas i bitar med rödkålssallad, finhyvlad blomkål och de ugnsbakade kycklinglåren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.