Grillade/stekta kycklingrester med potatis- och morötter i örtsås

IMG_1648

Jag blir lika glad varje gång jag lyckas få till lite rester till en helt ny rätt. Den här gången hade jag ugnsstekta kycklingdelar som jag hade lite drag i med hjälp av en chilikryddad glaze. Hade också ett par kokta morötter och potatisar.

Värmde kycklingdelarna i micron, hällde en skvätt grädde i en kastrull, kryddade med salt, nymalen svartpeppar och en sked torkade franska örtkryddor. Skar potatisarna och morötterna i bitar och sjöd i den kryddade grädden så de blev genomvarma och grädden fick lite konsistens. Smakade av med en sked av vätskan från de uppvärmda kycklingdelarna. Voila´

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.