Gratinerade tunnbrödsrullar fyllda med rester

IMG_1308

Bidrog till vår miljö idag genom att ta reda på rester. Mjukt tunnbröd från frysen, rester av ”dragen högrev” (funkar med köttfärsröra eller strimlor av färdigstekt kycklinglår/bröst), sås och riven ost.

Jag värmde upp den dragna högreven, tillsatte lite grädde och crème fraîche och ställde att svalna något. Klickade sedan ut röran på mjuka tunnbröd som jag sedan rullade ihop som paket och lade i smord ugnsform. Hade en liten skål med en vanlig ljus sås med lite tusch av fransk senap som jag klickade över tunnbrödspaketen och sedan rev jag ost över och ställde i 225 graders ugn och gratinerade till den fått lite färg.

Serverade med romansallad och tomat med en gnutta balsamicosirap över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.