”Dragen högrev” med hemlagade tacochips

IMG_1296

Det började med att jag hade en påse ugnsbakad högrev i frysen som jag tinade upp för någon dag sedan. Visste inte riktigt vad jag skulle göra med den. Men så slog det mig att man kan köra vidare med köttet i ugnen med BBQ-sås och göra tacochips till det. Sagt och gjort, skar den redan färdigstekta högreven i skivor. Lade ned i en lagom stor ugnsgryta med lock. Tillsatte några skedar färdig BBQ-sås som jag hade kokat tidigare efter ett vanlig recept. Hade en skvätt färdigköpt BBQ-sås som också fick åka med. Ställde sedan grytan med locket på i 120 graders ugn där den fick stå i några timmar. Tog ut ur ugnen och särade köttet med hjälp av ett par gafflar

Tacochipsen är ett annat kapitel. Hade majsmjöl hemma så jag tänkte att det är väl ingen match att fixa lite sådana. Jag vill inte gå in närmare på det för de blev inte några hurrarop för dem. Köp färdiga istället!

Serverade köttet med tacochipsen, sallad med ugnsbakad rödlök, chilimajonnäs, crème fraîche och riven ost.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *