Riktigt god falukorv med broccoligratäng och sallad

Riktigt god falukorv med broccoligratäng

Nu var korvdags igen, den här gången med en riktigt köttig och god falukorv.

Förvällde broccolin, även stammen som jag skar i tunna bitar, i saltat vatten. Slog ihop ett ägg med lite grädde och vatten, saltade och pepprade.  Lade den förvällda broccolin i en smord ugnsform, slog över ägg- och gräddblandningen och ställde i 200 graders varmluftsugn i ca 25 minuter eller till gratängen stelnat till. Stekte falukorven i skivor.

Serverade den stekta falukorven med broccoligratängen och lite sallad som var kvar från lunchen (sallad, tomat, blandade bönor, gul lök blandat med sesamolja, saften av en halv apelsin, salt, peppar och riven vitlök).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.